+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

Най-доброто място за провеждане на български и международни събития – позволява голяма гъвкавост в подреждането.

Конферентна зала "Ахело"
И двете зали са климатизирани, с отделни входове и са разделени с модулна преградна стена, позволяваща разнообразни интериорни конфигурации, съобразени с нуждите, изискванията и броя на клиентите. Оборудвани са с висококачествена техника - екран, мултимедия, озвучаване, флипчарт, кабина за превод.

Зала за срещи
Залата за срещи е подходяща за бизнес срещи, тренировъчни програми, както и други корпоративни събития. Капацитет на залата: 20 човека.

Конферентна зала "Бургас"
Залата предлага възможност за настаняване на 45 човека / театрална подредба /. Разположена на приземен етаж / -1 /, залата е напълно климатизирана и предлага комфорт на гостите далеч от шума на общите части и лобито на хотела.

Залата е разположена в южната част на сградата, на площ от около 40 кв.м. залата е с невероятна гледка към басейна и морската градина. Залата е напълно климатизирана и предоставя възможност за провеждане на срещи или интервюта за около 12 човека.
Съвременно обзаведената VIP-зала към ресторант "Приморец" предлага отлична възможност за провеждане на делови срещи и частни партита за около 40 човека. Предоставя се възможност за организиране на кафе-паузи, бизнес обяд или вечеря.