+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

06.12.2017 г. Обратно в списъка

Алея на славата 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
Гранд Хотел и СПА Приморец отваря вратите си

за Алея на славата 2017 година

Третото издание на експозицията е посветено на операта

и балета и ще се проведе в дните от 6 до 10 декември

Алея на славата, посветена на операта и балета, стартира на 6 декември в Гранд Хотел и СПА Приморец. Експозицията по традиция представя изявените в различни направления и изкуства бургазлии и почетни граждани на града. Тази година, освен информация, снимков материал, награди, изложбата включва и любопитен автентичен сценичен реквизит. Събитието ще се допълни с кратки изпълнения на живо на 8 декември, които ще дадат директен поглед на публиката към красотата на операта и балета. Алея на славата ще бъде отворена за посетители до 10 декември включително.

Всяко време и сфера имат своите първенци. Те са тези, които с труд са изкачили върховете в своето избрано поприще. Подобни личности трябва да бъдат познавани и почитани.

Ежегодната инициатива на Гранд Хотел и СПА Приморец - Алея на славата - цели точно това - да знаем и помним. Тя събира на едно място и представя най-изявените в разностранни области хора, родени в Бургас, почетни граждани или бургазлии по сърце. Затова и напълно смилено, експозицията стартира на празника на града. Тази година ще бъде третото нейно издание, след посветените на музиката 2015 година и на бойните изкуства 2016 година

Алея на славата 2017 кани на среща с операта и  балета с бургаски адрес, от 6 до 10 декември в Гранд Хотел и СПА Приморец.