+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

31.12.2017 г. Обратно в списъка

Бляскави Новогодишни празници 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бляскава Нова Година с Мария Илиева и Любо Киров

в Гранд Хотел и СПА Приморец

5-звездният Гранд на Бургас остава верен на традицията си

да осигурява най-доброто на своите гости

Гранд Хотел и СПА Приморец остава верен на традицията си, да предлага на своите гости нищо по-малко от най-доброто. Новата 2018 година гостите на 5-звездното бургаско бижу, ще посрещнат в компанията на Мария Илиева и Любо Киров. Водещ на празника за шеста поредна година, ще бъде колоритният Драгомир Драганов. Той ще е и модератор на "Warm-up" парти, което ще подгрее празничното настроение на 30-ти декември. Шеф Ивелин Кръстев е творческият директор на виртуозно 6-степенно меню, което ще покори сетивата в последната нощ от 2017 година. Комбинацията от завладяващи артисти с луксозна, уютна обстановка, изискани специалитети и класно СПА, е гаранция за перфектни новогодишни празници.

Специално за тях, екипът на Гранда на Бургас, е приготвил пакетни предложения за настаняване. Хората, избрали да се възползват от тях до 31 октомври, могат да използват допълнителна отстъпка от 10%. Пакетите са съответно за една до пет нощувки, като задължително е една от тях да е на 31 декември. Това прави продуктът ексклузивен и подходящ за всеки, независимо от свободните дни, с които разполага по празниците. Освен специалното тържествено меню, офертата включва и отворен бар напитки, празничен брънч в първият ден от новата 2018 година и специален СПА пакет.

Мария Илиева и Любо Киров са артисти, които не се нуждаят от представяне. Тя е един от най-добрите съвременни изпълнители у нас. Цели 26 пъти нейни сингли са начело на класациите. Наградите ѝ за музика и стил са многобройни, както и участията ѝ. Сред тях са изяви в прочутата зала "Олимпия" в Париж и "Арена Атлантико" в Лисабон. Трикратен ментор в музикалното шоу номер едно в света - "X Фактор". Най-влиятелна дама в българския шоубизнес за 2013, 2014 и 2015 година. Той е неоспорим талант. Носител на многобройни награди, с над 150 авторски песни и три пъти заслужено присъствие в авторитетната класация на МТV – Europe's World Chart Express. Изключителен не само изпълнител, но и текстописец, създал над 200 текста на песни за свои колеги, сред които са Тони, Орлин Павлов, Ирина Флорин, Тони, Мария Илиева, групите "Каффе", "Сафо" и други. Открива себе си във всеки талант, който преследва мечтите си, и вярва, че музиката не е спортно състезание – тя е преди всичко уважение и... любов.

Мария Илиева и Любо Киров, в комбинация с Драгомир Драганов са гаранция за класна и прекрасна новогодишна вечер, която определено ще ви впечатли и ще запомните. Започнете Новата 2018 година със стил в Гранд Хотел и СПА Приморец!

Разгледайте и се възползвайте от нашите специални
пакетни предложения за настаняване от тук: http://bit.ly/2kTnp9W

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg