Парк

Още при проектирането и изграждането на стратегията на Гранд Хотел Приморец, неговата локация е специално избрана с директен достъп до дългата 7 километра морска градина на Бургас, с площ от 600 декара. Паркът е озеленен с декоративни дървета и храсти и е място за провеждане на множество културни мероприятия и фестивали. Чист и свеж въздух, природа, морски бриз и един истински релакс в изцяло реновираната инфраструктурна мрежа.

Шопинг

В хотелският комплекс има два бутика, които предлагат облекла, аксесоари и бижута от френски, италиански и световни дизайнери. На няколко минути се намира и пешеходната алея на Бургас наситена с магазини, бутици и други атракциони.

Спорт

В непосредствена близост до хотела е разположен тенис корт, който дава възможност за комбиниране на Вашата почивка с активен спорт. Хотелът разполага с професионално оборудвана фитнес зала с уреди от марката "Life fitness" разположена на площ от 400 кв.м. както и зали за аеробика и йога.

Театър
Гранд Хотел и СПА Приморец възражда отново в Бургас добрите стари традиции на кафе-театъра. Театралният афиш ще включва спектакли с участието на бургаски или на гостуващи от страната актьори, като след всяко представление зрителите и неговите създатели ще могат да влязат в дискусия.