+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

12.05.2017 г. Обратно в списъка

Бъдете изящни със СПА подаръчен ваучер

 

 

 

 

 

Бъдете изящни и красиви на своя бал
с Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Ваучер за специалистите по красота на

5-звездния хотел е най-добрият абитуриентски подарък

Специалистите по красота и релакс на 5-звездния бургаски Гранд Хотел и СПА "Приморец", знаят каква е най-добрата грижа за всеки - а точно тя е най-добрият подарък. Подаръчен ваучер на избрана от вас стойност, за процедура(и) в храма на красотата - СПА център "6th Sense", сега е с комплиментарни 10% отстъпка. Тук ще откриете отлични професионалисти, на които е удоволствие да се довериш. Очакват ви класни процедури за лице, тяло, коса, маникюр и педикюр от последно поколение.

В СПА център "6h Sense" на едно място, ще намерите най-качествените грижи. Това е и правилният оазис, в който да отдъхнете в ръцете на опитни рехабилитатори, след дни, прекарани в трескава подготовка за абитуриентски бал, празник или пък просто да си подарите откраднати от забързаното ежедневие мигове. СПА центърът се простира на цели 3000 кв.м. - пълни с релакс, качествена професионална грижа и висококласни продукти. Ръководи го доктор Светла Шопова - изтъкнат специалист в областта на спорта и красотата и преподавател в катедра „Обществено здраве и медико-социални грижи и рехабилитация” в университет "Проф. д-р Асен Златаров." Пролетният месец май е изпълнен с тържества и чествания. Сред тях е и абитуриентският бал - събитието, което по традиция ознаменува първите официални стъпки на тинейджърите в света на възрастните, вечно заети и тичащи по задачи хора. У нас, балът е последния купон, черешката на тортата, финалното парти с хората, с които учениците са делили ежедневието си през последните 6 години.

Те сами избират, дали техният бал ще е като излязъл изпод перото на Уилям Текери "Панаир на суетата", шармантна приказка, модно дефиле или пък тениски, показващи подкрепа за дадена кауза чрез даряване парите за тоалети. Едно е сигурно обаче: подобен ключов момент в живота заслужава промяна - не само вътрешна, но и външна. Подарете я с подаръчен ваучер за "Приморец" и „6th Sense” – сега на специална по-ниска - 10% стойност. Защото красотата и здравето са безценни!

За повече информация и закупуване на ваучер: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg