+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

27.07.2017 г. Обратно в списъка

Остават броени дни до горещото събитие

 

 

 

 

 

 

Остават броени дни до горещото събитие

Let’s Get PRIM: Cherish the Night

Трибют на Шаде и танци от популярни мюзикъли си

дават среща в Гранд Хотел и СПА Приморец

Август по традиция е най-горещият месец не само заради високите температури, но и заради многото интересни събития. Заявка за топ събитие на този сезон, дава Let's Get PRIM: Cherish the Night на Гранд Хотел и СПА Приморец. На 4-ти август, лятната градина на 5-звездното бургаско бижу, ще се превърне в сцена за уникален спектакъл. Пред публиката, за първи път в Бургас, ще излязат Елена Сиракова - вокал, Калин Жечев - клавишни, вокали; Денис Попстоев - саксофон; Радослав Славчев Riverman - бас; Стефан Цеков - ударни, вокали; Иво Лобутов - китара. Те ще представят трибют на Sade с 18 от най-знаковите и обичани песни на английската група. Те обаче, няма да са единствените звезди на сцената. Докато отпочиват между изпълненията, под прожекторите излизат балет "Кабарет", всички участници в който са солисти на Държавна опера - Бургас. Те, ще представят собствен прочит с авторски хореографии и костюми на любимите моменти от най-популярните мюзикъли.

4-ти август е денят, в който тези две изкуства - музика и танц, ще зазвучат във вихрена хармония и ще превърнат Бургас в истински уникален културно-развлекателен център. Началният час на събитието е 19:30 часа. Мястото - потънало в елегантност, зеленина, дъх на изкушение и море, подплатено с дискретен сервиз и изключителна класна обстановка - Гранд Хотел и СПА Приморец.

Бургас заслужава да чуе изключителният, обрал овациите в София, Пловдив и Лозенец, трибют на Sade на Елена Сиракова и плеядата изкусни музиканти с нея. Гордост за града са другите официални гости на вечерта - балет "Кабарет", които буквално взривиха емоциите с вихрените си танци от партито на Гетсби от миналото лято. Тази година, очакванията са още по-високи.

Споделете емоцията с Let's Get PRIM: Cherish the Night! Вижте, чуйте, усетете най-доброто от Sade. Потънете в магията на танца с балет "Кабарет" и най-добрите мюзикъли. Отдайте се на кулинарните изкушения на шеф Ивелин Кръстев, който ще представи тематично 4-степенно меню. Какво е едно истински горещо лятно събитие без уелкъм дринк и страхотни коктейли? За тях грижата ще имат Famous Grouse и Schweppes. Откраднете нощта! Заслужавате я - гореща и класна!

Цена на куверт с включена вечеря / 4-степенно меню /: 79.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg