+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

01.08.2017 г. Обратно в списъка

Откраднете нощта с впечаляващ спектакъл за ценители

 

 

 

 

 

SHOWTIME!

Музика, танци и умели фокусници само този петък в Бургас

Откраднете нощта с впечаляващ спектакъл за ценители

в Гранд Хотел и СПА Приморец

Време е за разкош, лустро, класна музика, вихрени танци, умели фокусници, хладни напитки, горещи емоции и ... огнено шоу! Време е за Let’s Get PRIM: Cherish the Night! Впечатляващият многокомпонентен летен спектакъл ще се проведе на елегантната, изискана сцена на Гранд Хотел и СПА Приморец този петък, 4-ти август, с начален час 19:30 часа в лятната градина около басейна.

Познайте, кой ще посреща гостите? Не, няма да е Великият Гетсби, чието парти нагорещи емоциите в знаковия бургаски Гранд миналото лято. "Обещаваме, че срещата ще е неочаквана и ще ви донесе много положителни емоции - които ние ще уловим на снимка" - обещават организаторите от Гранд Хотел и СПА Приморец. За доброто настроение, от самия старт, грижа ще има и специален флеър барман от екипа на The Famous Grouse and Schweppes, който ще приготвя уникални уелкъм коктейли пред гостите. Кулинарното изживяване е доверено на шеф Ивелин Кръстев, който верен на високите си стандарти, включващи нищо по-малко от най-доброто, е подбрал виртуозно 4-степенно меню.

Истинското шоу обаче, предстои. Това, което превръща вечерта Let’s Get PRIM: Cherish the Night в уникален, бутиков спектакъл за ценители, е комбинацията между две изкуства - музика и танц, съчетани в пълнокръвен ритъм, който обещава да остави гостите на събитието без дъх.

Започваме, с Елена Сиракова. Тя, ще представи 18 от най-обичаните песни на Sade в компанията на бенд в състав Калин Жечев - клавишни, вокали; Денис Попстоев - саксофон; Радослав Славчев Riverman - бас; Стефан Цеков - ударни, вокали; Иво Лобутов - китара.

Другите пълновластни господари на сцената на Let’s Get PRIM: Cherish the Night, са балет "Кабарет". На тях е поверена танцовата компонента на вечерта. С автентични хореографии и костюми, специално създадени за събитието, професионалните танцьори, които са и солисти в Държавна опера - Бургас, ще представят своя прочит на знакови моменти от най-популярните мюзикъли - "Кабаре", "Чикаго", "Брилянтин", "Мулен Руж", La la Land".

Вечерта е с алюзия към звездното небе, което ще присъства в оригиналното осветление и в тематичната украса. Тя ще включва стилни композиции, които са важен елемент от цялостната атмосфера на събитието. Решенията са доверени на професионалистите от сватбена агенция „Harmony”.

Нощта ще запали и огнено шоу. Какво друго да очаквате ли? Останалите изненади на Гранд Хотел и СПА Приморец, открийте сами на знаковия спектакъл за ценители.

Цена на куверт: 79.00 лева на човек с включена вечеря / 4-степенно меню /

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg