+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

21.04.2017 г. Обратно в списъка

Перфектният енергизиращ йога ритрийт

 

 

 

 

 

Перфектният двудневен енергизиращ йога ритрийт

в Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Сертифициран йога и водна аеробика инструктор Надежда Колева

ще Ви води по пътя на здравето и спокойствието

Не е нужно да ходите до Бали, за да ревитализирате тялото и ума си. Погрижете се за качественото си пролетно събуждане и изпълване с енергия, на специален йога уикенд от 21.04 до 23.04 2017 година. Доверете се на грижите на сертифициран йога и водна аеробика инструктор Надежда Колева и потънете в една различна Вселена - на крачка от Морската градина на Бургас, в 5-звездния комфорт и спокойствие на Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Надежда Колева е точният водач за всички, тръгнали по пътя на йога и здравите ум, душа, тяло. Занимава се с йога от 2007г. и през 2012г. се дипломира като йога треньор към НСА - включително за деца, бременни и въздушна йога. Тя е и сертифициран инструктор и по водна аеробика при Мария Шпицер. Изучавала е масажи, кристалотерапия, медитативни техники в Индия, рейки, когнитивно-поведенческа терапия и други.

Насладете се на три различни йога практики под нейното вещо ръководство - релаксираща йога, слънчева йога за радостен ум и терапевтична йога за здраво тяло и спокоен ум, както и занимание по водна аеробика. За пълен релакс и удоволствие за сетивата, възползвайте се и от термалната зона на СПА център "6th Sense" - вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, релакс зона. Всички масажи и терапии пък, са с комплиментарна отстъпка от 10%. В уикенд пакета са включени и две нощувки със закуски и вечери със специално здравословно меню.

Спестете си самолетните билети до Бали. Раят е точно тук, в Бургас, в най-спокойната част на Морската градина. Точният водач пък, е най-важното за пътя към здравето, който изберете за себе си. Най-подходящото време за йога ритрийт, е точно сега - през пролетта, когато природата се събужда за нов живот. Съвкупността от първокласни фактори за пълноценен многокомпонентен йога ритрийт, прави това предложение неустоимо.

За специални запитвания и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg