+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

27.04.2017 г. Обратно в списъка

Празнувайте Деня на красотата на NATURE BISSE!

 

 

 

 

 

 

 

Гранд Хотел и СПА "Приморец" е част от

световното събитие Beauty Lovers Day 

На 27-ми април десетки държави празнуват

 Деня на красотата на Natura Bissé

Световният бранд, лидер в грижите за вашата кожа Natura Bissé, празнува деня на красотата на 27-ми април. Празникът е с официално име Beauty Lovers Day. Събития, посветени на него ще се проведат в ексклузивни локации във Великобритания, Холандия, Полша, Италия, Унгария, САЩ, Мексико, ОАЕ, Катар, Хонг Конг, Сингапур, Тайван... Част от честването на красотата е и бургаският Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Денят за празника е избран според традицията на Sant Jordi - или денят на Св. Георги 23-ти април. На него, в цяла Испания и особено в Каталония се провежда фестивал - на розите, книгите и любовта. Празникът датира от повече от 5 века. Местните легенди разказват, че Свети Георги, смел и почтен млад мъж, спасил благородна принцеса от похитилия я дракон. Там, където покапала кръвта на победения звяр, израснала роза - която момъкът подарил на девойката. Родила се традиция - в този ден господата подаряват рози на дамите - които в замяна им даряват книга. От XV век, Св. Георги е считан за покровител на любовниците. Това са причините, основателят на Natura Bissé - Ricardo Fisas, да избере Денят на Св. Георги 24-ти април, за определящ честването на красотата на създадения от него в Барселона световен бранд.

Специално за Beauty Lovers Day, на 27-ми април СПА център "6th Sense" на луксозния Гранд Хотел и СПА  "Приморец", е приготвил редица изненади. Сред тях е премиерата на ексклузивен червен вариант на най-продавания по света продукт на Natura Bissé - Diamond white SPF 50 PA +++ oil - free brilliant sun protection. Този коригиращ леко тониран CC крем, осигурява максимална защита срещу UVA лъчите, изравнява тена и намалява тъмните петна. Резултатът е кадифена кожа с прекрасен външен вид.

Убедете се сами в качествата на тази луксозна испанска козметика - и я получете за празника с отстъпка от 20%. Същото празнично намаление за Beauty Lovers Day има за всички Natura Bissé процедури в СПА център "6th Sense". Сред тях са отлична терапия в лечението на пигментацията Diamond Whitening System; Революционна процедура за лице "Кислородно събуждане"; Ритуал за подмладяване Diamond experience с 16 подмладяващи ингредиента, включително революционната магнитна съставка биомагнитни нанозоми; Антиоксидантна терапия "Цитрусово съвършенство"; Пилинг Diamond Rose Ritual с роза от Дамаск и истински диамантен прах.

Погрижете се за кожата си днес! Запазете отличен външен вид напред във времето. Каква по-добра инвестиция, от тази в здравето и доброто самочувствие? Заповядайте на 27-ми април от 10:00 до 18:00 часа в СПА център "6th Sense" да празнуваме заедно красотата с Natura Bissé!

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg