+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

01.12.2017 г. Обратно в списъка

Предколеден празник на красотата за всички дами

 

 

 

 

Предколеден празник на красотата за всички дами

 на 14 декември  в Гранд Хотел и СПА Приморец

СПА център "6th Sense" разкрива най-големите си тайни,

посреща с шампанско и изпраща с подаръци

Коледният дух шества по света в последния месец от годината. Трескавото търсене на най-добрия подарък за близки, познати и приятели изморява. Дами, подарете си перфектната вечер - посветена на вас и отличният ви външен вид!

Гранд Хотел и СПА Приморец има удоволствието да ви покани на предколеден празник на красотата! Събитието ще се стартира в 18:30 часа на 14 декември в лаундж зоната на 5-звездното бургаско бижу. След топлото посрещане с чаша шампанско, истинската вечер на тайните на СПА център "6th Sense" ще стартира. Водещ на събитието ще е прекрасната Владина Цекова – дама, с дългогодишен опит на модния подиум, телевизионен продуцент и пътешественик с позиция.

Топ специалисти ще представят иновативни грижи, процедури, продукти и изпитани тайни, залог за винаги перфектен външен вид и отлични самочувствие, здраве и настроение.

СПА център "6th Sense" ще ви разкрие тайните на:

1. Красивата и здрава коса с Kerastase, Албена Петрова и Ксения Вълева

2. Сияйната, здрава кожа с Guinot и Веселина Уайт

4. Безупречния маникюр и значението на терапиите за ръце с Антония Василева

5. Балансирани и високоефективни хранителен и двигателен режим със Стилян Игнатов

6. Перфектният лесен за полагане ефектен грим с Наталия Атанасова и HOT makeup

След кратките, съдържателни презентации, специалистите на "6th Sense" са на ваше разположение за въпроси и консултации. Всички присъстващи дами, които искат да опозная по-добре косата си, могат да се възползват от безплатна диагностика с професионална микрокамера Kerastase. Разбира се, ще има изненади и подаръци.

Разкрийте тайните нa СПА център "6th Sense" - на 14 декември, от 18:30 в Гранд Хотел и СПА Приморец. Подарете си една предколедна чудна вечер, пълна с приятни изживявания. Всички дами са добре дошли! Вход - свободен. Ще ви посрещнем с шампанско, ще ви заредим с положителни емоции и знания от света на красотата - и ще ви изпратим с подарък и отлично настроение! Заповядайте!