+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

05.05.2017 г. Обратно в списъка

СПА ваучер специално за Вас

 

 

 

 

 

 

 

Идеалният предлетен и абитуриентски подарък

е ваучер за класна грижа

Вземете своя билет за храма на красотата и релакса в

 СПА център "6th Sense" с 10% отстъпка

Май месец е - лятото все по настойчиво настъпва, а абитуриентите и техните семейства са потънали в трескава подготовка на последните щрихи, свързани с дипломирането и бала. Какво по-добро в такъв ключов момент на промени, от грижа и релакс? Ще ги откриете в храма на красотата - СПА център "6th Sense" в Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Само сега, имате възможността да зарадвате любим човек с ексклузивна луксозна грижа - подаръчен ваучер за процедура, на стойност която определяте сами. 10% от стойността поемаме Гранда на Бургас, като  комплимент към Вас. Дали искате да зарадвате абитуриент, семейството, приятели или пък да поглезите себе си, СПА център "6th Sense" е точният избор.

Тук, на 3000 кв.м., ще откриете класна грижа за Вас и любимите Ви хора. На Ваше разположение са висококвалифицирани рехабилитатори, терапевти, козметици, фризьор, маникюрист, които ще Ви предложат широк спектър високоефективни СПА терапии, ритуали за лице и тяло, ритуали за коса...

Управител на „6th Sense” е д-р Светла Шопова. Дамата оглавява СПА центъра на Гранд Хотел и СПА "Приморец" от самото му създаване и се изявява и като преподавател в катедра „Обществено здраве и медико-социални грижи и рехабилитация” в университет "Проф. д-р Асен Златаров", Бургас. Можете да разчитате на професионалните и опит и познания, с оглед избор на максимално подходящи за Вас процедури и терапии.

За красивата и здрава коса грижа има Ксения Вълева – дипломиран колорист, носител на отличия на международни и родни конкурси, сред които за най-добра булчинска прическа. Пътят ѝ във фризьорството у нас и в чужбина досега е над 8 години.

Високопрофесионалният екип в СПА център  "6th Sense" е гаранция за винаги отличен резултат. Основен приоритет е комфортът на всеки отделен гост. Работи се според установени стандарти. Застъпени са стриктни СПА етикет и протокол, които винаги се спазват, независимо кой е клиентът.

Най-краткият път към красотата и качествения релакс, се казва СПА център "6th Sense". Подарете го на тези, близки на сърцето Ви – те го заслужават.

За повече информация и закупуване на ваучер:  +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg