+359 56 8 12345

E-mail: info@hotelprimoretz.bg

Socialise with Us: Facebook | Instagram

Контакти

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

България Бургас 8000 Ал.Батенберг 2

Карта

08.08.2017 г. Обратно в списъка

Let’s Get PRIM: Cherish the Night остави хубав летен спомен

 

 

 

 

 

На горещия 4-ти август Гранда на Бургас изживя

звездната нощ, която заслужаваше

Let’s Get PRIM: Cherish the Night остави хубав летен спомен

Заповядайте на 4-ти август в Гранд Хотел и СПА Приморец - на истински бляскав спектакъл Let’s Get PRIM: Cherish the Night - това бе поканата, отправена към бургазлии и гостите на града. Обещанието бе за музика, танци, огнено шоу и много изненади. А всъщност...

В началото, бе арката във фоайето на луксозния хотел в Морската градина. Под нея - червена пътека. Посреща всеки скъп и специален гост и го води. Покрай рояла, навън, до...

Дама в разкошна златна рокля и джентълмен в изискан бял фрак, увенчан с цилиндър. Вдигаш глава нагоре, за да ги видиш - защото, са стъпили на кокили. Посрещат всеки с усмивка и реверанс. Зад тях, флеър бармани на The Famous Grouse and Schweppes сръчно творят течни магии - и всеки гост получава предпочитан уелкъм дринк. После, е време да затворим очи.  

Представете си, че сте отвъд океана, в Манхатън, Ню Йорк, САЩ, а на крачка разстояние от вас е една от сцените на Бродуей. Гърбът и е истинско звездно небе. Обрамчват я тежки завеси в бордо. В двата и края - бели дървета, приютили безброй светулки дават още светлина. Отваряте очи и поглеждате. Цялата тази феерия се отразява във водата на басейн. Не, не сте в Бродуей - мястото е България, Бургас, лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. Но сцената, тази, истинската, от Бродуей, е наистина пред вас. Зад нея - зелено, златно и синьо - дървета, пясък и море.

Над нея, още звезди и пълна луна. Притихналост в очакване на нещо специално се носи в нощта. Изведнъж, на сцената излиза дама. Облечена е в разкошен бял костюм. Изгрява. Заявява се. Казва се Елена Сиракова и ще изпълни със своя бенд трибют на Sade. Представя музикантите: Калин Жечев - клавишни, вокали; Денис Попстоев - саксофон; Радослав Славчев Riverman - бас; Стефан Цеков - ударни, вокали; Иво Лобутов – китара. После, запява.

Гостите занемяват. Настанени са удобно, около кръгли маси с изискана декорация и подредба, разположени свободно около басейна. Гледка, усещания, въздух има за всички. Декорацията, доверена на Сватбена агенция Harmony е вълшебна и само мултиплицира усещането за звездна нощ. Всяка маса има свой огледален център, който отразява свещите, вазите, цветята. Четирите степени от менюто на шеф Ивелин Кръстев пристигат една по една, всяка надгражда, допълва, впечатлява.

А Елена Сиракова, е истинска звезда. Сценичното и присъствие - впечатляващо и всепоглъщащо. В нея има нещо екзистенциално. Гласът и гали, вълнува, разтърсва, дава и взима едновременно. Ако трябва да определим усещането от изпълненията и с една дума, то тя е съвършенство. Тя е завършен артист от световна величина, който, със сигурност някой ден, ще стъпи на истинска голяма сцена пред хилядна публика - и ще я покори.

Гроздове LED балони обрамчват синьо-зелената елегантна градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. От време на време, прожектори прорязват кремавата снага на 5-звездния Гранд на Бургас. Изведнъж, всички светлини плавно, но отчетливо преминават в съвсем друга гама.

Елена представя другите звезди на вечерта. На сцената излизат, балет "Кабарет" - Марина Змеева, Антония Паскалева, Яна Овчарова, Анета Стаматова, Анелия Иванова, Лора Пехливанова, Адриана-Мария Манасиева, Даниел Тичков, Стефан Типиков, Милен Петров, Теодор Цаков. Потъват във вихъра на танца. Представят знакови моменти от любими мюзикъли - "Кабаре", "Чикаго", "Брилянтин", "Мулен Руж", „La la Land". Танцьорите са и солисти в Държавна опера - Бургас. Тематичните авторски хореографии на балет "Кабарет", са създадени специално за сцената на Гранд Хотел и СПА Приморец. Облечени са в разкошни сценични костюми, специално за събитието.

Танцуват, все едно утре светът ще спре да се върти. Дават всичко от себе си. Дефилират между гостите. Общуват с тях на езика на танца. Превземат и втора сцена. И спектакълът те обгръща отвсякъде.

Междувременно, прави впечатление млад, елегантен джентълмен, които поздравява с усмивка гостите и ги забавлява. Край него, смехът се носи на талази. Нищо чудно, че напомня на персонажите от "Зрителна измама". оказва се фокусник. При това - изключително ловък, общителен и забавен и разбира се, въоръжен с всичко необходимо за солидна порция магия.

На сцената отново властва Елена Сиракова. Изпълненията и допълва ефектно огнено шоу. Тук-там се чуват тапи, които с финално отчетливо издихание напускат гърлото на бутилки класно шампанско. После, отново балет "Кабарет", с шеметни хореографии и костюми носят магията на Бродуей на сцената на Гранд Хотел и СПА Приморец. И отново, и отново. Блясъкът е навсякъде – в ефектните сценични облекла, в очите на изпълнителите, в чашите класно шампанско, в отразените в басейна светлини и емоции, в звездното небе.

Свой собствен бляскав къс небе е облякъл консиержът на Гранд Хотел и СПА Примроец – г-жа Кристияна Меранзова. С неизменната си усмивка, тя се движи между гостите и както винаги, се грижи за неизменния им комфорт.

Казват, че само, когато е истински тъмно можеш да видиш звездите. На 4-ти август, гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец имаха на свое разположение цели съзвездия. Бургас заслужаваше Елена Сиракова и професионалните музиканти, с които работи. Можем само да се гордеем с балет „Кабарет“ и тяхното изкуство, отдаденост и високи творчески постижения.

А имат ли сетивата насита от подобни спектакли, които носят много повече от просто зрително наслаждение? Откройте сами – на следващото Let’s Get PRIM събитие, в Гранд Хотел и СПА Приморец. Защото си заслужава!