Диамантени терапии

Diamond Whitening System
Експерт в лечението на пигментацията по кожата.
Това е отговора на Natura Biss в търсенето на решение срещу тъмните петна. Ефективността на този метод за депигментация се основава на 3 стълба: подновяване,  депигментиране и изсветляване; чрез тези стълбове, той осигурява забележителн тонус и текстурата на кожата. Повишените концентрации на активни съставки работят с голяма точност, точно там, където кожата ви се нуждае, предоставяйки изумителни резултати и предотвратявайки дисбаланса в пигментацията. Похвалете се с ефектно изсветлена, тонизирана и кадифена кожа.

60 минути                                                            100.00 лв.

Diamond Expirience Life Infusion Ritual
Ритуалът за подмладяване на Diamond Experience е eксклузивно разработен за професионално третиране, базиран на необикновения серум Diamond Life Infusion. Формулата за това изключително бляскаво третиране  Diamond  Life Infusion, е необичайно високата концентрация на 16 подмладяващи съставки, сред които революционната и наскоро открита магнитна активна съставка Биомагнитни нанозоми. Ритуалът е уникално и несравнимо преживяване, което ви увлича в безпрецедентна сетивна атмосфера. То включва иновативната Chromo - Rejuvenating Mask / Хромо - подмладяваща маска / и революционният Magnet Massager / Магнитен масажор /. 

90 мунити                                                            139.00 лв.

Diamond Rose Ritual
Деликатно ексфолиране с пилинг, който включва розата от Дамаск и истински Диамантен прах ще остави кожата ви обновена и мека. Базирана на великолепни и ефективни продукти, които ще разкрият една жизнена, копринена и еластична кожа. Ритуалът дава и невероятно вътрешно спокойствие, което ще възвърне сиянието на вашата кожа. 

60 минути                                                            139.00 лв.