В йога, физическата промяна - дишане, гъвкавост; върви ръка за ръка с мисловната и душевната. А промяната - както във всеки аспект на живота - започва с първата крачка - осъзнато дишане, повече вода... и разбира се, с първото посещение на йога занимание, което да ви представи тази източна методика.

Повече за Надежда Колева: Бивш счетоводител, открил, че истинското му призвание е йогата. Сертифициран при Мария Шпицер инструктор по водна аеробика. Дипломиран към НСА йога инструктор с вече над 10-годишна практика. От осем години води заниманията по йога и водна гимнастика в Гранд Хотел и СПА Приморец. Занимава се с йога за бременни, йога за деца, въздушна йога, както и с водна аеробика, рейки, медитативни техники, кристалотерапия и други. Класовете и посещават редица изтъкнати бургаски лекари, които препоръчват йога и на пациентите си. Водила е класове в ПМГ „Н. Обрешков“ и в Първо Частно основно училище, Бургас.

Можете да се включите в регулярните йога занятия на Надежда Колева в СПА център “6th Sense” на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Часове на провеждане само с предварително записване и на индивидуален план.

Цена на посещение: 10.00 лева на човек.

Индивидуални занятия при заявка.

За допълнителна информация и записвания: +359 888 061 370