Уведомление относно "бисквитки"

Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies"), за улесняване на сърфирането. За повече информация (включително относно това как да се откажете от вече дадено съгласие), моля погледнете нашата Политика за използване на "бисквитки". Като натиснете бутона "Съгласен съм" или като продължавате да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на "бисквитки", както е посочена в нашата Политика за използване на "бисквитки".
Съгласен съм
bg

Какво ново

За суши любителите на Международния ден на този специалитет

 

Гранд Хотел и СПА Приморец ще отбележи Международния ден на сушито 18 юни със специална вечеря, посветена на този специалитет. Разнообразни видове суши ще бъдат презентирани на блок маса, от която всеки ще може да опита различни изкушения. За да бъде изживяването напълно автентично, организаторите на вечерта Let’s Get PRIM: Азиатска суши вечер  ще предложат на своите гости и най-подходящите напитки за суши – саке и зелен чай.

Всъщност, сакето е предпочитано като акомпанираща напитка към суши специалитетите по света, но не и в самата Япония. Това е така, защото това питие се прави от ориз и поради това се счита от японците за твърде подобно на сушито, за да подчертава добре неговите качества. Въпреки че комбинацията не е традиционна за страната на изгряващото слънце, тя е много популярна и обичана по цял свят. Доброто саке е меко и деликатно и реално подсилва вкусовите характеристики на сушито, вместо да вземе връх над тях. Затова и Гранд Хотел и СПА Приморец избра да предложи на гостите на Международния ден на сушито тази типична за Япония напитка, която е неразделна част от кулинарните традиции на страната.

Зеленият чай също е чест избор на питие, което да се консумира заедно с най-популярния деликатес на Япония. Според познавачи на традициите, той реално е най-подходящия избор към суши вариациите. Сервира се изключително горещ и задачата му е да подготви сетивата ви за пълно изживяване на всяка нова хапка, туширайки послевкуса на предходната. Така, човек може да се наслади пълноценно на палитрата деликатни аромати и вкусове, която носи всяка нова хапка суши. Зеленият чай освен това е освежаващ - и е сочен за главен виновник за дълголетието на източните нации, наред със специфичния им начин на хранене и живот.

Специалитетите на Международния ден на сушито в Гранд Хотел и СПА Приморец, ще бъдат приготвени от шеф Ивелин Кръстев и неговия екип. В тях се влага дългогодишен опит в този тип кухня, съчетан с качествени пресни продукти и специалния суши ориз - харуки.

Открийте Япония в Бургас на 18 юни от 19:30 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. 

Цена за Let’s Get PRIM: Азиатска суши вечер - вечеря на блок маса и напитка саке и зелен чай: 34.00 лева на човек.

Валидност

  • от 18юни
  • до 18юни

Контакти

Резервирайте