bg

История

Добре дошли в

Там, където традицията оживява...

Емблематичният Гранд Хотел и СПА Приморец е различен в обслужването и в елегантния си стил, като Ви предоставя  автентично и комфортно изживяване, с внимание до най-малкия детайл - от Вашето настаняване и почивка, до бизнес мероприятие и среща. Защото това, което ни отличава от останалите морски и бизнес хотели е, че тук гостите се наслаждават на кулинарно пътешествие в Средиземноморска атмосфера и истинско 5-звездно СПА изживяване, на крачка от брега на морето, в чудесна комбинация с Морската градина на красивия град Бургас.

1959 година

Едва ли има бургазлия, който да не е скътал на специално място в албума от снимки паметен кадър от съдбовно събитие – абитуриентски или абсолвентски бал, сватба, кръщене, среща, направен в „Приморец”. От годината на откриването му – 1959 - той има своето важно място в живота на града.

2010 година

Отваря врати реновирания Гранд Хотел и СПА Приморец с обновен съвременен екстериор и изтънчен интериор, с разширен капацитет на настаняване. В хотела са изградени СПА център с площ 3000 m²; Средиземноморски ресторант и Класически ресторант. Лятната градина на стария хотел е запазена, като пресъздава приятното усещане на гостоприемство от 1959 година.

Следва
Топло Ви приветства

Нашият екип

Високото ниво на обслужване и индивидуално отношение ще допринесат за спокойствието и незабравимия Ви престой. Благодарим Ви за доверието към нашия стойностен екип.

Ние ще продължаваме да градим висок стандарт за Вашето настаняване!

За вас се грижат

Разгледайте отблизо

360° виртуална разходка

Заслужено качество според Вашите изисквания

Награди и сертификати

Гранд Хотел и СПА Приморец получи Първа категория на Европейския Сертификат за качество, като отговори успешно на над 850 изисквания. Критериите на одита са фокусирани върху цялостната дейност – ниво на обслужване, ниво на чистота, качество на храната, разнообразие на уелнес и СПА услуги, ниво на сигурност, тишина и комфорт и много други от момента на настаняване до момента на напускане на хотела.