bg

Условия за настаняване

Условия за настаняване

Трансфер

 • Хотел – Аерогара Бургас / до 3 pax. / 39.00 BGN *необходима заявка;
 • Хотел – Аерогара Бургас 22:00 – 06:00 / до 3 pax. / 49.00 BGN *необходима заявка;
 • Хотелът предлага трансфер от и до летище Бургас, Варна, София както и всяка друга точка на страната;
 • Цените на услугата могат да се променят по усмотрение от страна на хотела или да влизат в пакетна оферта;

Политика на пристигане и заминаване

Час на настаняване – след 14:00 ч. Достъп до стаите се предлага само в зависимост от тяхната наличност към момента на пристигане. Настаняване преди 09:00 часа се предоставя срещу такса в размер на цената за една нощувка, след 09:00 часа се начислява такса в размер на 50 % / петдесет процента / от цената за една нощувка.
Час на освобождаване – 12:00 ч. Гости, които освобождават стаята си между 12:00 и 18:00 часа доплащат 60.00 BGN. Освобождаване на стаята след 18:00 часа се таксува в размер на една пълна нощувка.

Резервация и анулиране на резервация

За потвърдена се счита резервацията предплатена по банков път, с кредитна карта или в брой на 50 % / петдесет процента / от паушалната стойност на настаняването. За резервации включващи период на настаняване по време на национални или международни празници, специални оферти или пакети изготвени от хотела, за потвърдена се счита резервация предплатена по банков път, с кредитна карта или в брой на 100 % / сто процента / от паушалната стойност на настаняването. За валидно плащане се счита сума влязла в сметките на хотелското дружество, предоставяне на валидна кредитна карта или в брой на място. В случай на гарантиране на резервацията с кредитна карта, хотелът има право да изиска плащане директно от банката – издател на кредитната карта. Можете да отмените безплатно Вашата резервация до 3 дни преди датата на настаняване / не важи за пакетни оферти, промоции или други специални оферти изготвени от страна на хотела /. В случай на късна анулация, ноу шоу или напускане преди договореното, хотелът си запазва правото да таксува стойността на първата и втората нощувка / ако друго не е договорено между хотела и клиента /.

Оферта

Оферта се изготвя индивидуално при запитване. За гарантирана се счита оферта или резервация предварително предлатена на минимум 50 % от стойността на паушалната услуга / ако друго не е договорено между клиента и хотела /. За валидно плащане се счита сума влязла в сметките на хотелското дружество, валидна кредитна карта или в брой на място. Индивидуално изготвена оферта не е валидна за вече направени резервации. Хотелът си запазва правото на корекции в цени и условия и в случай, че Правителството на България промени настоящите такси или наложи други регулационни промени. При запитване ще изготвим за Вас индивидуална оферта за настаняване и ще Ви предоставим цени за настаняване. Очакваме Вашите обаждания на: +359 56 8 12345 или +359 56 910 910

Намаления за деца

 • Дете до 5.99 г. се настанява безплатно в Deluxe Room или Suite с двама възрастни;
 • Дете до 5.99 г. в Deluxe Room или Suite с един възрастен – заплаща се цената за единично заемане на стаята;
 • Дете / 6 – 11.99 г. / в Deluxe Room или Suite с един възрастен – заплаща се цената на стая за двама;
 • Едно дете / 6 – 11.99 г. / в Deluxe Room с двама възрастни 54.00 BGN / ден;
 • Едно или две деца / 6 - 11.99 г. / в Апартамент с двама възрастни 64.00 BGN / ден / дете;
 • Възрастен на допълнително легло в Suite заплаща 92.00 BGN / ден;
 • Бебешка кошара: 15.00 BGN / ден;

Допълнителни услуги

Паркинг

 • 15.00 BGN / ден;
 • 3.00 BGN / час;
 • Хотелът не носи отговорност за нанесена щета върху автомобила Ви на територията на паркинга;
 • Наличен сейф във всяка стая – безплатно ползване;

Политика за пушене

В съответствие с българското законодателство, Гранд Хотел и СПА Приморец спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: стаи за гости, обществени площи и коридори. За гости, които не се съобразяват с нашата политика се налага глоба от 200.00 BGN, която ще бъде добавена към сметката на стаята. Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на хотела.
Благодарим Ви за спазването на Политиката за пушене.

Дрескод

Дрескодът на всички обществени места на територията на хотела е официален. Гостите се допускат по бански костюми само в басейна на хотела. В съответствие с нашата приятна атмосфера, както и от съображения за сигурност, моля винаги носете дълги панталони в общите части на хотела и ресторанта. Хотелът си запазва правото да не толерира неприемливи нива на шум или поведение на гости. В случай на отказ да се съобразят с изискванията, хотелът си запазва правото да прекрати резервацията, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение. Политиката на хотела е да не се дискриминира на основата на раса, цвят на кожата, националност, религия, пол, семейно положение, възраст, етнически произход или увреждане. От гостите и служителите се очаква да се придържат към тази политика и хотелът си запазва правото да изведе от хотела всяко лице или лица, извършили нарушения срещу тази политика.

Политика за ваучери

Гранд Хотел и СПА Приморец предлага хотелски услуги, под формата на подаръчни ваучери, които могат да бъдат закупени на тел. + 359 56 8 12345 или имейл: info@hotelprimoretz.bg. Ние сме Гранд Хотел и СПА Приморец: Булгариен Директ Райзен ЕООД, гр. Бургас 8000, бул. Княз Александър Батенберг № 2

Общи условия при закупуване на ваучери

Цените на хотелските услуги във ваучерите са в български лева или евро, с ДДС и не включват цени за доставка на ваучера. Срокът на валидност е посочен във ваучера. В периода на валидност клиентът е свободен да резервира конкретната услуга, която е предмет на ваучера. Услугите упоменати във ваучера подлежат на предварителна резервация и потвърждение от страна на хотела. Ако срокът на валидност, посочен във ваучера бъде просрочен, ваучерът се счита за невалиден. Ако по обективни причини не можете да използвате вашия ваучер в нормалния обявен срок, моля свържете се с нас, за да намерим най-подходящото за вас решение. Ако при закупуването на ваучер, желаете да Ви бъде издадена фактура, моля да ни информирате, както и да посочите точни данни за фактура. Ваучерът може да бъде заплатен с банков превод, с банква карта или на място в Гранд Хотел и СПА Приморец. Ваучерът може да бъде разпечатан онлайн или доставен на упоменат от вас адрес за доставка с куриер, като цената за доставката е за сметка на купувача. Моля, ако е необходимо, уведомете ни за предпочитани часове за доставка.Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, Вие можете да върнете закупен ваучер в седемдневен срок от датата на доставката. Всички разходи за доставка, такси за парични транзакции, са за Ваша сметка. Ние се задължаваме да възстановим сумата на вашата покупка в рамките на 30 дни.

Защита на лични данни

Гранд Хотел и СПА Приморец спазва строги правила и етични принципи при обработване на лични данни / в това число имена, адрес, вкл. Адрес на електронна поща, ЕГН, мобилен номер, номера на лични документи, банкови сметки /. Ние имаме задължението да обработваме личните данни законосъобразно, при спазване разпоредбите на Закона за Защита на Личните Данни. Ние събираме личните Ви данни за конкретни, точно определени и законни цели и да не ги обработваме допълнително по начин, несъвместим с тези цели. Ние поддържаме личните Ви данни във вид, който позволява да Ви идентифицираме за период не по-дълъг от необходимия за целите, за които данните са ни нужни. Може да използваме данните, които Вие ни предоставяте, за да Ви уведомяваме за нови наши услуги и промоции. Ако не желаете да получавате информация за услугите ни, моля да ни уведомите.