bg

ОФЕРТИ

Наталия Кобилкина с тридневен ритрийт "Женско царство"

Наталия Кобилкина се завръща в Гранд Хотел и СПА Приморец с тридневен ритрийт "Женско царство"


Събитието обещава връщане към женската същност и откриване на себе си - без телефони и телевизия, чрез медитации и различни упражнения и техники


Наталия Кобилкина:
"Това е ритрийт – прераждане за жени,
които искат да летят и да се движат в потока на живота,
а не да живеят чрез ума и егото.
Това е дълбоко връщане
към твоята женска същност."


В дните от 11 до 13 май, Наталия Кобилкина ще води в Гранд Хотел и СПА Примроец, Бургас ритрийт "Женско царство".

Събитието е насочено към дамите, които искат да съчетаят 5-звездна почивка на брега на морето с духовно пътуване към жената в себе си.

„Женско царство“ ще обхваща разнообразни практики, разпределени в следните часове:
- 11 май от 20:00 до 22:00 ч.
- 12 май от 10:00 до 13:00 ч. и от 16:00 до 20:00ч
- 13 май от 10:00 до 17:00 ч.

Ритрийтът включва Випасана (медитация на тишина) и съответно изключва използването на връзка с външния свят - книги, телевизия, телефон, компютър, всякаква техника.

"Тези дни са за теб и само за теб!" - казва Наталия Кобилкина. "Всяка жена работи върху себе си, за себе си. В почивките, са забранени разговорите с другите. Разберете, това наистина е пътуване към себе си! За да се разделиш с пречките, които не ти позволяват да вървиш напред, трябва да извървим един болезнен път, които е вътре в теб и не ти позволява да се развиваш. Ще премахнем страховете, за да направим път на изненадите и възможностите. Накрая, ще видиш колко е трудно понякога, да приемеш щастието си. Ще видиш коя си ти!"

Сутрините ще стартират с женски енергийни практики. След тях, дамите ще работят за своята сакрална сексуалност чрез различни техники за сексуално заземяване. Наталия Кобилкина определя този етап от ритрийта като съществен момент - който ще премахне натрупаните през годините болки, огорчения, сълзи. За да освободят дамите своята същност и да развият творчеството си, Наталия ще проведе констелации в психотерапевтични групи.

Събитието е подходящо за дамите, които страдат от липса на енергия и/или различни заболявания; за тези, които искат да се отпуснат, да открият своята творческа енергия, да променят живота си, да са в хармония и да получават по-добро отношение.

Групата е с капацитет участници 20 дами.
При ранно записване до 11 април цената на ритрийта е 500 лева.
Записалите се след тази дата следва да заплатят 600 лева.

Цената включва две нощувки (11 и 12 май) в Гранд Хотел и СПА Приморец, закуски и вечери, практическа и лекционна част на занятията, ползване на СПА център. В цената не е включен транспорт.

Валидност

  • от 11май
  • до 13май

Контакти

Резервирайте