Уведомление относно "бисквитки"

Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies"), за улесняване на сърфирането. За повече информация (включително относно това как да се откажете от вече дадено съгласие), моля погледнете нашата Политика за използване на "бисквитки". Като натиснете бутона "Съгласен съм" или като продължавате да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на "бисквитки", както е посочена в нашата Политика за използване на "бисквитки".
Съгласен съм
bg

Събития Let's Get Prim

05.12.2018: Let's Get PRIM: "Италия среща България" в Салини

Двама MasterChef 2018 виртуози представят в Бургас меню в което Италия среща България

 

На 5 декември от 19:30 часа Гранд Хотел и СПА Приморец ще поднесе на Бургас вкусна фиеста с MasterChef 2018 автори. В кухнята на Средиземноморски ресторант „Салини“ на 5-звездния хотел ще се развихрят Николай Попов, който в момента е част от екипа на един от най-добрите ресторанти у нас, заедно с победителя в последното издание на престижното кулинарно шоу Станислав Райчев. MasterChef-овете ще представят авторско 4-степенно меню,  в което Италия среща България. Събитието е част от концепция Let’s Get PRIM на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Извън кухнята, попрището на което Станислав Райчев се изявява е изключително отговорно. Той буквално спасява животи в работата си като пожарникар. Печели журито и публиката на MasterChef със смелост и иновация, познания и техники в кулинарията и неуморно желание да се развива. Предложенията, които му носят голямата награда във формата са четири степени, представящи българската кухня в модерен прочит. Николай Попов от своя страна, още на 7-годишна възраст се мести в Италия. Тогава, започва рандевуто му с кулинарното изкуство, което го води из страната, родина на едни от най-популярните рецепти по света. Днес, той е част от екипа на ресторанта, отличен за "Ресторант на годината" 2017 за модерна българска кухня - "Космос" в столицата, чиято концепция включва възраждане на забравени традиционни български продукти и ястия като брънза и крокмач. Кулинарният път на двамата бургазлии обуславя избора им – да поделят менюто поравно между Италия и България – по две степени на държава. Те лично ще посрещнат гостите си в специалната вечер и ще им разкажат повече за нейната концепция.

Досега, подобни изяви в Средиземноморски ресторант "Салини", Гранд Хотел и СПА Приморец са имали шеф Токев, шеф Михалчев и един от участниците в предаването - румънецът Стелиян Тибериус Куку (Тиби). Гостуването на станалият популярен като "цар на пастата" Николай Попов и големият победител Станислав Райчев е отлична възможност за широката публика отново да се докосне до автентичен MasterChef вкус. Този път - предложен от двама бургазлии, достигнали върха в едно от най-престижните кулинарни предавания по света.

 

Събитието е с куверт: 63.00 лева на човек.

 

Валидност

  • от 5декември
  • до 5декември

Контакти

Резервирайте