bg

Предстоящи събития

Катето Евро представя книгата "Тетрадка за рецепти и спомени"

"Тетрадка за рецепти и спомени" на Катето Евро с премиера в Бургас на 19 април в Гранд Хотел и СПА Приморец
Представянето на книгата ще бъде комбинирано с вечеря по рецепти на колоритната ни актриса


Книгата на обичаната ни актриса Катерина Евро "Тетрадка за рецепти и спомени" ще има своя премиера в Бургас на 19 април от 19:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието ще представлява близка, непосредствена среща със звездата от "Оркестър без име" на вечеря, която ще представи ястия по нейни рецепти. Менюто ще бъде в четири степени, а неговата авторка ще оживи събитието с много разкази, спомени, случки от своя живот.

"Тетрадка за рецепти и спомени" е топла книга, събрала един живот и цял кулинарен свят. Автобиографичното четиво показва колоритната актриса от детството ѝ до наши дни. Архивните фотографии и спомените, се редуват с рецепти от кухнята на Катето, групирани в тематични раздели.

"Книгата е без нито грам претенция, а рецептите са прости но вкусни, като включените спомени" - пише в предговора Милена Попова. После, споделя виждането на Катерина Евро за храната: "Смисълът и магията на добрата храна е да я споделиш с приятели. Няма по-голям кеф за мен, да ме похвалят с пълна уста на масата".

Заповядайте и вие, на среща с Катето Евро и нейния вкусен свят. Срещата ще бъде непосредствена и близка, а храната - вкусна и разнообразна – точно като живота.

Цена на куверт за специалното събитие: 54.00 лева на човек с включена вечеря с 4-степенно меню.


За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Валидност

  • от 19април
  • до 19април

Контакти

Резервирайте