Уведомление относно "бисквитки"

Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies"), за улесняване на сърфирането. За повече информация (включително относно това как да се откажете от вече дадено съгласие), моля погледнете нашата Политика за използване на "бисквитки". Като натиснете бутона "Съгласен съм" или като продължавате да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на "бисквитки", както е посочена в нашата Политика за използване на "бисквитки".
Съгласен съм
bg

Събития Let's Get Prim

21.01.2017: Шеф Андре Токев гостува в ресторант Салини

 

 

Гранд Хотел и СПА Приморец представя звездата на

кулинарния небосклон Андре Токев

 

На 21-ви януари 2017 година в Средиземноморски ресторант Салини думата има храната

 

Гранд Хотел и СПА Приморец продължава традицията си да представя в града ни кулинарни величия от световно значение. Този път ред е на великолепния Андре Токев - основател на Асоциацията на професионалните готвачи в България, единствен носител за източна Европа на диплома „Global Masterchef Degree”, жури на най-престижния европейски конкурс за професионални готвачи “Bocuse d'Or” и българското издание на MasterChef.

 

На 21-ви януари, с начален час 19:30 в Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец. Бургас, думата има лично шеф Токев - и неговите вкусни творения. Менюто е 5 Степенно и включва кулинарни изкушения от цял свят, обещаващи истински пир за сетивата - сред тях са полска салата с горчица от смокини, рибна мешана скара, токачка в стил Балотин, млечно телешко филе, фламбирана катма, ледено парфе от бял шоколад...

 

Шеф Токев е роден в Лайпциг, в семейството на българин и германка. Кулинарният му път лъкатуши през многобройни държави и култури на хранене - и през утвърдени хотелски вериги по цял свят, две от които са носители на звезди Michelin. За него кулинарията е приобщаващо, носещо наслада изкуство, в което всеки има място и може да се включи. Ресторантите пък определя като пространство, което трябва по-скоро да има собствена идентичност и атмосфера, вместо да се опитва да се хареса на всеки. Пътят към това, според шеф Токев, е постлан с вдъхновение, желание, любов.

 

Let’s Get PRIM: Кулинарното 5 Степенно пътешествие, с автор шеф Токев ще бъде представено в гр. Бургас в Средиземноморски ресторант Салини на 21-ви януари от 19:30 часа.

 

Цена на куверта: 79.00 лева.

За повече информация и резервации: +359 56 8 1345

Имейл: info@hotelprimoretz.bg

Валидност

  • от 21януари
  • до 21януари

Контакти

Резервирайте