bg

Мечтаната сватба

Мечтаната сватба

Ще се радваме да превърнем Вашата сватба в сватбата на Вашите мечти! Прекрасното обзавеждане на закрито и открито ще създаде приятно чувство през най-важния ден от живота Ви. Градината на хотела в комбинация с Морската градина и звука на вълните е идеалното място за Вашето празненство. Денят на Вашата сватба е звезден миг в живота Ви - от първия танц до края на нощта. Затова трябва да бъде съвършен. Отпразнувайте този ден в свят на съвършенство!

Разгледайте залите

Класически ресторант Приморец

Ресторантът разполага със 150 места в лукс, злато, класика и тераса с 80 места и невероятен изглед към градината на хотела, морето и басейните на хотела.

Изнесен ритуал

Резервирано за Вашия сватбен ритуал.
Прекрасно място за организиране на Вашата церемония са градината на Гранд Хотел и СПА Приморец и специално изградената за повода арка, свързваща градината на хотела с морската градина – месинг и златно покритие..., също както и многофункционалните зали на хотела.

Хотелът предлага възможността за провеждането на изнесен ритуал. Младоженците могат да избират между няколко лoкации – Класически ресторант "Приморец", градината или фоайето на хотела.

Програма

Екипът на хотела може да предложи на младоженците богата фолклорна програма, изпъление на роял или цигулки. При желание от страна на младоженците могат да се организират и други изпълнители, група или банди. Гранд Хотел и СПА Приморец работи с всички изпълнители и е преференциален клиент когато се отнася до ценообразуване.

Украса

*Празнична украса на залата и масите за гости. Украсата включва цветя, свещници, покривки, калъфи за столове, панделки, сватбени аксесоари;
*Аранжиране на официална маса за младоженци;
*Сватбени пожелания;
*Табелки и менюта по масите;
*Изнесен план за местата в залата;
Хотелът предлага и всички останали услуги по провеждането на сватбеното тържество и се съобразява изцяло с желанията на гостите.
Следва

Класически ресторант Приморец