bg

Условия за ползване

Условия за ползване

Тези правила и условия, подлежащи на корекции, се отнасят директно или косвено чрез www.hotelprimoretz.bg до всички наши услуги. Можете да се запознаете с тях онлайн, чрез мобилни устройства, на място, по имейл или по телефон. Осъществявайки достъп, разглеждайки и използвайки нашия уеб, независимо в коя платформа (наричани оттук нататък "уеб сайт"), Вие потвърждавате че сте прочели, разбрали и приели правилата и условията, посочени по-долу (включително изявлението за конфиденциалност). Тези страници и тяхното съдържание, както и предоставената в тях онлайн услуга за резервации на помещения за настаняване („услуга”), се притежават и управляват от Булгариен Директ Райзен ЕООД (наричано от тук нататък ,,нас,, ,,ние,, или ,,наш,, )

Сфера на предлаганите услуги

Посредством този уеб сайт ние от Булгариен Директ Райзен ЕООД и в частност Гранд Хотел и Спа Приморец Бургас (,,хотела,,) предоставяме онлайн платформа, чрез която рекламираме своите услуги и чрез която посетителите на сайта могат да извършват резервации . Извършвайки резервация чрез www.hotelprimoretz.bg , Вие влизате в директни договорни отношения (законово обвързани) с Гранд Хотел и Спа Приморец - мястото за настаняване. От момента, в който изберете желаната от Вас услуга ние сме единствено в ролята на посредник между Вас и виртуалния пос терминал на Първа Инвестиционна Банка, препращайки данните на избраната от Вас резервация към съответното място за разплащане на Първа Инвестиционна Банка – Виртуалния пос терминал.
След успешно извършено заплащане на избраната от Вас услуга в електронния терминал на банката, Вие получавате имейл с потвърждение на Вашата резервация от нас.
Ние сме изцяло отговорни за актуализирането на всички цени, броя на свободните стаи и всяка друга информация, поместена на нашия уеб сайт до момента на прехвърлянето Ви на виртуалния пос терминал на Първа Инвестиционна Банка. Въпреки, че полагаме особени усилия и грижи за постигане на високо качество на предлаганите от нас услуги, ние не проверяваме и не бихме могли да гарантираме разплащателната услуга на банката, дали цялата им система е в пълна изправност, нито можем да бъдем подведени под отговорност за каквито и да било грешки (независимо дали са явни или скрити), прекъсвания (независимо дали се дължат на временна и/или частична повреда, поправка, актуализиране или техническаексплоатация на виртуалния пос терминал ).
Нашите услуги са на разположение за лична и нетърговска употреба. Поради тази причина не Ви е разрешено да препродавате, да създавате deep-link („дълбока връзка” - пускане на линкове към подстраници на сайта, а не само към заглавната му страница), да копирате, наблюдавате (напр. с помощта на програми за шпиониране или проследяване на информация, т.нар. spider и scrape – програми), помествате, изтегляте или възпроизвеждате на каквато и да била информация, текст, софтуер, продукти или услуги, предлагани и достъпни на нашия уеб сайт, за каквито и да било комерсиални или конкурентни действия или цели.

Цени и гаранция за най-добра цена


Цените на нашия сайт са силно конкурентни. Всички цени на сайта на www.hotelprimoretz.bgса с включено ДДС и всички други такси и данъци и (могат да се променят в зависимост от данъчните промени и вътрешни разпоредби на управата на хотела), освен ако не е посочено друго на нашия уеб сайт или в имейла с потвърждението на резервацията.
В някои случаи на нашия уеб сайт са показани по-ниски цени за определен тип настаняване. Въпреки това, за тези определени от хотела цени, могат да важат специални ограничения и условия, свързани с възможността за анулиране или относно начините за възстановяване на стойността на резервацията. Моля, преди да резервирате, да проверите внимателно описанието на стаята и съответната цена за подобни ограничения и условия.
Валутният калкулатор е само за информация, като той не е максимално прецизен и актуален. Действителните цени може да са различни.
Очевидни грешки на уеб сайта ни (включително печатни) не са обвързващи.
Всички специални оферти са специално обозначени.

Конфиденциалност


www.hotelprimoretz.bg уважава личното Ви пространство. Моля, прочетете нашите изявление за конфиденциалностза повече информация.

Таксуване


За разлика от други хотели, ние няма да добавим допълнителни (резервационни) такси към цената на стаята. Ние няма да таксуваме личната Ви кредитна карта, тъй като Вие плащате директно на виртуалня пос терминал на Първа Инвестиционна Банка.

Кредитна карта / банков трансфер с кредитна карта /

Ние не изискваме данни от кредитната Ви карта, за да гарантираме Вашата резервация. Ние Ви изпращаме на виртуалния пос терминал на Първа Инвестиционна Банка след като сте потвърдили желаната от Вас услуга на уеб сайта и Вие изпращате сами информацията от кредитната Ви карта директно към Първа Инвестиционна Банка. Вероятно тe ще извършат предплащане. За да бъде Вашата резервация завършена и потвърдена е необходимо предплащането на пълната стойност на потвърдените от Вас услуги на уеб сайта ни /освен ако друго не е рекламирано и договорено на уеб сайта ни/ средства по нея.
За да бъде защитена и кодирана информацията от картата, когато я пращате до Бaнката (Първа Инвестиционна Банка) те използват технологията ( PSIDSS ).
Приеманите карти са Maestro, MasterCard и Visa. Използвания виртуален ПОС терминал е 3D Secure и Verified by Visa.
Моля запознайте се старателно с правилата и сроковете за анулация, възможността за възстановяване на средства, преди да направите резервация и завършите плащането. Моля имайте предвид, че понякога направената от Вас трансакция / превод на средства/ са без възможност за възстановяване.

Моля проверете внимателно описанието на стаята относно подобни условия и ограничения преди да направите резервация.
Плащането се обработва по сигурен начин от трета страна (Първа Инвестиционна Банка) и се прехвърля директно от Вашата банкова сметка в банковата сметка на хотела. Гранд Хотел и Спа Приморец не прави, не приема и не обработва плащания това става посредством виртуалния постерминал на Първа Инвестиционна Банка.
В случай на измама или неоторизирано използване на Вашата кредитна карта от трети лица, повечето банки и компании, издаващи кредитни карти, поемат риска и покриват всички плащания, произтичащи от такава измама или злоупотреба, което понякога може да е предмет на приспадане. Гранд Хотел и Спа Приморец не влиза в разплащателни взаимоотношения с потребителя в момента на резервация на услуга, а прехвърля потребителя към система на Първа Инвестиционна Банка. Поради тази причина Гранд Хотел и Спа Приморец не носи никаква отговорност ако компанията или банката, издала Вашата кредитна карта, удържи средства от Вас заради неоторизирани транзакции, произтекли от извършване на резервация направена на нашия сайт.

Анулиране

С извършването на резервация, Вие приемате и се съгласявате с прилаганите от нас правила за анулиране и политика в случай на непристигане, както и с всички допълнителни условия (на услугата) и наши правила за настаняване, които могат да се отнасят до Вашата резервация или до времето на престоя Ви.
Безплатна анулация и възстановяване на преведените средства: до 3 дни преди датата на настаняване;
Късна Анулация: анулация по-късно от 3 дни преди датата на настаняване, таксува се първата нощувка;
No-Show: таксуват се първата и втората нощувка;

Правила за анулация при специални оферти и условия:


Early Booking Offer & Last Minute Deal : Тази оферта не позволява възвръщане на преведената от Вас сума при канселиране на резервацията;

Правила за анулация при пакетни оферти:


Безплатна анулация: до 24 часа преди датата на настаняване;
Късна анулация: анулация по-късно от един ден преди датата на настаняване, таксува се първата нощувка;
No-Show: таксува се 1-вата и 2-рата нощувка;

Правилата за окончателно анулиране или в случаите на непристигане или модификация на резервацията за хотела са налични и на нашия уебсайт - на страницата с информация за съответния тип нa настаняване, показват се и в имейла за потвърждение. Моля обърнете внимание, че може определени цени или специални оферти да не подлежат на анулиране или промяна. Моля запознайте се с условията старателно преди да извършите резервация.
Ако желаете да прегледате, коригирате или анулирате своята резервация, моля използвайте имейла за потвърждение и следвайте инструкциите в него. Моля обърнете внимание, че може би ще бъде изискана такса за анулиране на Вашата резервация, съобразно правилата на мястото за настаняване за анулиране или в случай на непристигане. Препоръчваме Ви да прочетете тези правила внимателно, преди да извършите резервация.

Допълнителна кореспонденция


При извършване и приключване на резервация, Вие се съгласявате да получите имейл, който ще се постараем да Ви изпратим малко след потвърждението на банката (виртуалниа пос терминал на Първа Инвестиционна Банка) за успешно извършено разплащане, ауторизация. Имейлът съдържа информация за хотела, персонален код на резервацията Ви, информация за Вашата резервирана услуга, както и информация относно анулация, модификация и преглед на резервацията в системата на уеб сайта ни. Вие се съгласявате също така да получите имейл, който ще се постараем да Ви изпратим веднага след Вашия престой, с който ще Ви поканим да попълните нашия формуляр за оценки на гости. Моля вижте нашето изявление за конфиденциалност за повече информация относно как може да се свързваме с Вас.

Ограничена отговорност


Съгласно ограниченията, посочени в тези правила и условия и съгласно закона, ние носим отговорност само за директни щети, понесени, платени или за които Ви е потърсена отговорност, в резултат на неизпълнение на задълженията от наша страна във връзка с предлаганите от нас услуги на уеб сайта, до размера на общата сума на вашата резервация, както е посочено в имейла за потвърждение.
Въпреки това, нито ние, нито който и да е от нашите служители, директори, представители, или други въвлечени в създаването, спонсорирането, промотирането или с други думи заети с представянето на сайта и неговото съдържание, не носи отговорност за никаква наказателна, специална, индиректна или последваща загуба (1) или щети, ;(2) за никаква неточност, свързана с Виртуалния пос терминал на Първа Инвестиционна Банка (включително удържане на средства от Вас заради неоторизирани транзакции, произтекли от извършване на резервация направена на нашия сайт),; за извършените услуги (3), предлагани от Първа Инвестиционна Банка, за никакви (директни, индиректни, специални, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи (4), понесени от Вас, за които Ви е потърсена отговорност, или сте платили, появили се в резултат или във връзка с използването, невъзможността за използване или закъснение на нашия уеб сайт; за никаква (персонална) травма, смърт, или други (директни, индиректни, специални, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи (5) претърпени или за които Ви е потърсена отговорност или са платени от Вас, независимо дали се дължат на (законови) действия, грешки, не спазени задължения, (общо) неизпълнение, умишлено престъпление, пропуски, неизпълнение, изопачавания, закононарушение или неизпълнение на преките задължения (напълно или частично) от виртуалния пос терминал на банката (неговите служители, директори, агенти, представители или дистрибуторски компании); включително за никакви (дори и частични) форсмажорни обстоятелства или някакво друго събитие извън нашия контрол.

Права върху интелектуалната собственост


Софтуерът, необходим за извършването на нашите услуги или наличен за използване на нашия уеб сайт, както и правата върху интелектуалната собственост (включително авторските права) на съдържанието и информацията или върху материала на нашия уеб сайт, са собственост на Гранд Хотел и Спа Приморец, освен ако не е посочено друго.
Гранд Хотел и Спа Приморец притежава всички права върху съдържанието (вкл. всички права върху интелектуална собственост на) интерфейса (вкл. инфраструктурата) на интернет страницата, на която е предоставена услугата (включително оценките от гостите и превода на съдържанието) и Вие нямате право да копирате, ( hyper-/deep ) препращате, публикувате, насърчавате, продавате, интегрирате и да се възползвате по какъвто и да е начин от съдържанието или нашата марка без нашето изрично писмено разрешение.

Разни


Тези правила и условия и предоставянето на нашите услуги се регулират и тълкуват в съответствие с Българското законодателство и всички спорове, произтичащи от тези общи правила и условия и нашите услуги, следва да се отнасят само и изключително към компетентните съдилища на територията на България.
Оригиналната българска версия на тези правила и условия е преведена на други езици. Преводната версия е израз на добра воля и представлява единствено офис превод, който няма правна стойност. В случай на спор по отношение на съдържанието или тълкуването на тези правила и условия, или несъответствия и различия между българската версия и версията на тези правила и условия на всеки друг език, следва да бъде прилагана българската.
Ако някоя от клаузите на тези правила и условия е (или стане) невалидна, неприложима или незадължителна, Вие продължавате да сте обвързани с всички останали клаузи. При такъв случай невалидната клауза следва да бъде изпълнявана в максимална степен, позволена от закона, а Вие се съгласявате да приемете подобен ефект, като на невалидната, неприложима или незадължителна клауза, с оглед на съдържанието и целите на тези правила и условия.

Информация за контрагента


Булгариен Директ Райзен ЕООД
102691400
8000 Бургас, България
Ал.Батенберг № 2