Уведомление относно "бисквитки"

Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies"), за улесняване на сърфирането. За повече информация (включително относно това как да се откажете от вече дадено съгласие), моля погледнете нашата Политика за използване на "бисквитки". Като натиснете бутона "Съгласен съм" или като продължавате да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на "бисквитки", както е посочена в нашата Политика за използване на "бисквитки".
Съгласен съм
bg

Какво ново

MasterChef вечеря в Средиземноморски ресторант Салини

Въздух от круша, заешка поркета и паламуд на жар са част от съставките на 4-степенното меню, което двама автентични MasterChef-а ще приготвят на 5 декември в Бургас

Николай Попов и Станислав Райчев ще представят вкусовете на Италия и България в Средиземноморски ресторант Салини на Гранд Хотел и СПА Приморец

 

 

Автентични MasterChef вкусове ще представят в Средиземноморски ресторант Салини, Бургас на 5 декември (сряда) от 19:30 часа двама MasterChef 2018 бургазлии -Николай Попов и Станислав Райчев. Първият - още на 7-годишна възраст напуска България и заживява в Италия. С годините изучва тънкостите на италианската кухня. Към днешна дата е част от екипа на един от най-добрите ресторанти у нас "Ресторант на годината" 2017 за модерна българска кухня: "Космос". Вторият - е победител в престижния формат за тази година и поделя времето си между кулинарията и достойната си професия, в която спасява не само вечерята, но и хората от истински пожари.

MasterChef-овете са избрали да разделят менюто по равно между Италия и България – и всяка от двете държави да получи по две степени от него. Решението им изглежда впечатляващо и обещава истинско кулинарно пиршество. Стартерът ще бъде зимна салата, която включва и въздух от круша. Следват паламуд на жар „Ропотамо“ и заешка поркета. Сладкият финиш на вечерта е тиквеник с мус от кестени. 

Сякаш менюто само по себе си не е достатъчно изкушаващо, авторите на вечерята Николай Попов и Станислав Райчев са приготвили и допълнителна изненада-комплимент за своите гости – специално entrе́, с което ще ги посрещнат.

Ако искате да сте сред галениците на вечерта, заявете своя куверт на тел. +359 877 850 001 или на имейл: concierge@hotelprimoretz.bg

Цена на куверт: 63.00 лева на човек.

Валидност

  • от 5декември
  • до 5декември

Контакти

Резервирайте