Уведомление относно "бисквитки"

Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies"), за улесняване на сърфирането. За повече информация (включително относно това как да се откажете от вече дадено съгласие), моля погледнете нашата Политика за използване на "бисквитки". Като натиснете бутона "Съгласен съм" или като продължавате да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на "бисквитки", както е посочена в нашата Политика за използване на "бисквитки".
Съгласен съм
bg

Какво ново

Вижте какво ще ви сготви Лео Бианки на 28 февруари

 

 

Италианският кулинарен майстор ще се вихри в Средиземноморски ресторант Салини

 

На 28 февруари (четвъртък) в Средиземноморски ресторант Салини за Бургас ще готви Лео Бианки. Италианският кулинарен майстор ще приготви за своите гости тематично 5-степенно меню, включващо отбрани специалитети от родината му.

Първо - ще има amuse-bouche - или предястие-комплимент към гостите, което ще загатне на сетивата, какво предстои. После, ред е на изкусително кулинарно изживяване:

  • Amuse-bouche: Пица Гурме с тесто от пълнезърнесто тесто от лимец, крем от бурата, рикота и кукума, пуешко филе, неополитански броколи и карамелизиран червн лук
  • Биволска моцарела панирана с песто и панко галета, крем от домати конфит, върху салата от бейби спанак и пясък от зехтин
  • Ризото с рагу от скариди, готвени със собствен биск и коняк, крем от козе сирене и смокиня
  • Свинско бон филе готвено на бавна температура обвито с “лардо ди колоната” с фондю от пармиджано, поднесено с пуканка от свинска кожа, крокант от ароматизиран домашен хляб и домашен чай от ябълка и мента
  • Крем от лешник готвен на бавна температура върху домашен пандишпан с ликьор “алкермес” и крокант от лешник

Италианската кухня е цяла вселена от вкусове. В Бургас, ще я поднесе един автентичен италиански кулинарен майстор. Лео Бианки отдавна е част от българската гастрономическа сцена – и със собствени вкусни ресторанти и като водещ и жури в многобройни тематични телевизионни формати.

Let's Get PRIM: Италианска вечеря с Лео Бианки слага „черешката“-финал на месеца на италианската кухня в Средиземноморски ресторант Салини. През март, специалното допълнително меню ще включва специалитети от Франция, които ще допълват целогодишните предложения на ресторанта – средиземноморски специалитети, японски салати и суши.

Цена на куверт: 79.00 лева на човек.

Валидност

  • от 28февруари
  • до 28февруари

Контакти

Резервирайте