Уведомление относно "бисквитки"

Този уеб сайт използва ограничен брой бисквитки ("cookies"), за улесняване на сърфирането. За повече информация (включително относно това как да се откажете от вече дадено съгласие), моля погледнете нашата Политика за използване на "бисквитки". Като натиснете бутона "Съгласен съм" или като продължавате да ползвате този уеб сайт (включително затваряйки това съобщение), Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на "бисквитки", както е посочена в нашата Политика за използване на "бисквитки".
Съгласен съм
bg

Какво ново

19.04.2018: Катето Евро кани на вечеря на 19 април

Освен ястия по свои рецепти, тя ще представи и книгата си – "Тетрадка за рецепти и спомени"

 

Обичаната ни актриса Катерина Евро, прочула се не само със сценичните и филмовите си изяви, но и като истинска кулинарна звезда, кани всички бургазлии и гости на града на вечеря - на 19 април от 19:00 часа в Средиземноморски ресторант "Салини"на Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя ще бъде изискана и забавна домакиня на вечерта, която освен своята кухня, ще сподели с гостите и своята книга и пъстри истории от живота си. Менюто е 4-степенно и ще бъде изцяло по нейни рецепти. Започва с – „Албанска“ салата – която нашепва истории за корените на обичаната ни актриса. После, продължава с патладжан със сирене, плътно следван от лаврак по Ориенталски – с джинджифил, кориандър, див лук и яйчени спагети. Сладкият финиш на вечерта на Катерина Евро в Средиземноморски ресторант „Салини“ е Чорлавата Кейт – сладкиш с лешници и натурален шоколад.

Вечерта ще представи пред гостите звездата от „Оркестър без име“ в амплоато и не само на голям кулинар, но и на изкусен разказвач. Тя ще представи книгата си – „Тетрадка за рецепти и спомени", която подари на себе си, своите почитатели, на хората които обичат кулинарията - и не на последно място, на своята внучка - Катерина. Още от корицата, четивото подсказва какво ни очаква между чудесно оформените корици - "за любовта, семейството, приятелите, хубавата храна и още нещо".  Книгата, звездата от "Оркестър без име" посвещава на своята майка: "която ми подари своята рецепта за любов и топлина". Предговорът, разкрива обстоятелствата около списването на кулинарно-автобиографичното четиво с елементи на разсъждение и богат снимков материал - обвързани с три немирни дами, ледено узо, шум на море и горещото лято на остров Корфу през 2012г. 

Алюзия към някогашните тефтерчета с рецепти на нашите баби и майки - това е книгата на Катето Евро. Тук-там, съставките на ястията със заглавия, подсказващи чия е рецептата "крем питата на мама", "сладкиш със сини сливи на Марта Вачкова", се редуват със спомени - от детството до днес. И рецепти, и спомени, са не само разказани, но и показани в снимки. Вечерята на Катерина Евро в Средиземноморски ресторант "Салини" обещава една прекрасна вечер - в класна, изискана обстановка, на вкусна храна с чудесна домакиня и нейната книга. Заповядайте да ги споделите!

Вечерята е част от инициатива Приморец чете на 5-звездния бургаски хотел. Тя води в морския град изявени родни творци за среща с тяхната публика. Средиземноморски ресторант „Салини“ където бургазлии и гостите на града ще се срещнат с Катерина Евро е разположен в Гранд Хотел и СПА Приморец на крачка от Черно море сред Морската градина на Бургас. Ресторантът разполага с впечатляващи градина и изискан салон, които предразполагат към истинско кулинарно наслаждение в спокойна и класна обстановка. В Средиземноморски ресторант „Салини“ ще откриете и богато суши меню, приготвено от шеф-готвач Ивелин Кръстев и неговия екип със специален ориз и продукти внос директно от Тайланд.

Цена на куверт с включена вечеря 4-степенно меню: 54.00 лева на човек.

Валидност

  • от 19април
  • до 19април

Контакти

Резервирайте